lauantai 18. marraskuuta 2017

Matematiikan opiskeluun liittyviä linkkejä


  • Opetus.tv: Opetus.tv:stä löytyy paljon lyhyen ja pitkän matematiikan opetusvideoita, joista on ainakin itselleni ollut paljon hyötyä ja apua. Suosittelen.
  • Youtube-kanava Matikkamatskut: Täältä löytyy opetusvideoita sekä lyhyestä että pitkästä matematiikasta. Itse olen pitänyt kovasti näistä videoista ja niistä on ollut minulle paljon hyötyä ja apua matikan opinnoissa. Videot ovat sopivan lyhyitä ja niissä asiat on esitetty selkeässä ja tiiviissä muodossa. Suosittelen.
  • Aivoapina.fi: Täällä on videoita, jotka käsittelevät yläkoulun matematiikkaa. Videot ovat hyviä matematiikan perusteiden kertaamiseen, jos tuntuu siltä, että yläkoulun matematiikka on unohtunut tai opit eivät oikein menneet perille yläasteella. Itse kertasin näiden avulla matematiikkaa ennen kuin aloin lukio-opinnot.
  • Math.fi: Täältä löytyy myös videoita, jotka käsittelevät yläkoulun matematiikkaa. Lisäksi sivustolta löytyy yläkoulun matematiikan tehtäviä. Minulle on ollut näistä hyötyä lukio-opinnoissa, vaikka niissä käsitelläänkin yläkoulun matematiikkaa. Videot ovat myös hyvä tapa kerrata matematiikan perusasioita, jos tuntuu siltä, että ne ovat unohtuneet tai matematiikka muuten vaan tuntuu haastavalta.
  • Openmatikka: Täällä voi tehdä erilaisia sähköisiä matematiikan tehtäviä. Itselleni ainakin oli paljon hyötyä tästä sivustosta opintojen alussa.
  • Matematiikan ylioppilastehtäviä ja niiden ratkaisuja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti